Veelgestelde vragen

Blish wimper set

Blish wimpers zijn gemaakt van synthetisch zijde. Dit materiaal biedt voor de beste gebruikservaring en draagcomfort. Daarom zijn Blish wimpers veel zachter, lichter en comfortabeler dan de meeste andere wimpers op de markt.

  1. Controleer de lengte:
    Gebruik de speciale pincet om de wimper uit het doosje te halen en plaats de strook van de wimpers op één lijn met je natuurlijke wimperlijn. Knip bij als de wimperstrook te lang is. Let op: knip altijd de buitenste uiteinden waar de wimperharen het langst zijn, nooit de binnenste.
  2. Breng de eyeliner aan:
    Breng een laagje zelfklevende eyeliner aan op je natuurlijke wimperlijn en laat deze even drogen (20-30 seconden).
  3. Breng de wimpers aan:
    Gebruik het speciale pincet (applicator) om de wimper uit het doosje te halen en precies op je natuurlijke wimperlijn te plaatsen. Zet vast door de wimperstrook goed aan te drukken tegen je wimperlijn.

Blish wimpers kunnen de hele dag gedragen worden! Wij raden aan erop te letten dat de uiteinden van de wimpers goed aangebracht en aangeduwd worden om te voorkomen dat de hoekjes loskomen. Ook het trimmen van de wimpers op de juiste lengte (na het meten met je ogen) kan helpen om ze goed te laten zitten, omdat ze dan niet constant tegen je ooghoeken aan schuren.

Blish wimpers kunnen met de juiste verzorging 100 keer gedragen worden. Vergeet niet de wimpers na elk gebruik terug te plaatsen in de houder om mooi de vorm te behouden.

Er zitten 5 verschillende wimpersets in onze verpakking. Elke wimperset is anders. Er zijn sets met korte en langere wimpers en ook het volume van de wimpers verschilt per set. Daarnaast vind je in ons doosje de speciale zelfklevende eyeliner en een applicator (pincet) om de wimpers vast te pakken en aan te brengen.

Levering en verzending

Als je voor 16u30 op een werkdag bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Je hebt ze dan normaal binnen 2 werkdagen in huis (behoudens vertragingen bij externe pakketdiensten). We kunnen helaas niet leveren in het weekend en op feestdagen.

Als je een product retour wil zenden, doe je dat binnen de 14 dagen na ontvangst. Vraag hiervoor het retourformulier aan door contact met ons op te nemen via hello@blishlashes.com. Nadien stuur je het product, samen met het ingevulde retourformulier terug naar Vaartkom 41/0202, B-3000 Leuven, België. Je staat zelf in voor het op een goede manier verpakken van het product en voor de verzendkosten.

Indien een product beschadigd aangekomen is, neem je binnen de 24 uur contact met ons op via hello@blishlashes.com met een omschrijving en een foto van de schade. Na bevestiging door ons, kan je het product binnen de 14 dagen terugzenden met gebruik van het retourformulier.

Momenteel leveren wij alleen in België en Nederland.

Betaling

Bij ons kan je betalen met Bancontact/MisterCash, iDeal, Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay en Klarna Later Betalen. Alle transacties verlopen veilig via de online betaaldienst Mollie.

Ja, alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw. Indien dit niet het geval is, staat dit altijd aangegeven.